استفاده از سلفون برای محافظت از مواد غذایی
بسته بندی (سلفون) نقش محافظت را ایفا می کند و عدم استفاده از آن ممکن است ، خطر خراب شدن سریع محصولات و افزایش ضایعات مواد غذایی افزایش یابد. به دلایل مختلف از پلاستیک ها در بسیاری از بسته بندی ها و ظروف غذا استفاده می شود.
آسیبهای عدم توجه به حفظ مواد غذایی با روشهای پیشگیرانه
بیماریهایی وجود دارد که ماهیت عفونی یا سمی دارند و از طریق خوردن غذای آلوده وارد بدن میشوند. هر فردی در معرض ابتلا به چنین بیماریهایی قرار دارد. غذا به عنوان منبع تولید انرژی در بدن اگر آلوده یا فاسد باشد، میتواند منشاء بیماریهای مختلف و در رأس آنها بیماریهای گوارشی و مسمومیتهای غذایی در انسان باشد.
عوارض ناشی از آلودگی مواد غذایی:
الف) عفونتهای غذایی
ب) مسمومیتهای غذایی
ج) عوارض ناشی از انگلها
بنابراین سلفون غذایی ها یکی از بهترین و ارزانترین روشهای پیشگیری از آسیبهایی که در بالا بیان شد، میباشند.
اهداف اصلی از پوشاندن مواد غذایی با سلفون محافظ غذا
الف) حمل و نقل بهتر و آسانتر مواد غذایی
ب) کاهش ضایعات
ج) جلوگیری از نفوذ آلودگی و رطوبت
ادامه مطلب: استفاده از سلفون برای محافظت از مواد غذایی
مطالب پیشنهادی: تاریخچه سلفون
با ما در ارتباط باشید:
برچسب: ،